Ljud, ljus och lukter – vik hädan, särskilt LJUD

Fem dagar i rad nu har jag haft migrän.
Det började i söndags efter att jag hade “joggat” eller, som jag kallar det: “nästan dog”.

Det bevisar det jag misstänkt: motion är inte alls särskilt hälsosamt.

Nu har jag vaknat måndag, tisdag, onsdag och idag med en helt brutal migrän.
Den går över med hjälp av sumitra… ja men ni vet, SVINDYRA piller, men jag blir alldeles slut och darrig.

Vad gör jag nu?
Är så less på det här.
Blir helt utslagen och pillren är som sagt dyra som f-n och på VC svarar de inte på grund av att “kön är full”.

Är det okej om jag ömkar mig själv lite?

Tror även att jag har feber.
Eventuellt.
Stackars stackars STACKARS mig.

(Tror ni att Filippa Reinfeldt någonsin inte får sjukvård pga det är fullt på VC? Tror ni det, va? Knappast, hon har säkert en dyr och fin sjukförsäkring. Jävla skitsystem.)

De här vackra rosorna fick jag av Ingarö bibliotek efter mitt prat igår. Tack - det var en härlig kväll!
De här vackra rosorna fick jag av Ingarö bibliotek efter mitt prat igår.
Tack – det var en härlig kväll!

16 thoughts on “Ljud, ljus och lukter – vik hädan, särskilt LJUD

 1. usch, migrän är värsta. Lider själv av det :-(
  Jag blev även helt slagen och darrig av tabletter mot migrän, men efter att gått över till nässprayen Zomig Nasal (samma verksamma ämne men det går ut direkt i blodbanan utan att passera mag/tarmsystemet, och man slipper en del av biverkningarna) så har en ny värld öppnat sig. Fri från smärtan på ca 40 minuter. Slipper biverkningar. Dvs bara plus (förutom priset då, 200 kr för 2 doser MEN SÅ VÄRT DET)
  Så alla jag träffar på med migrän förespråkar jag att prova Zomig nasal, ett universalmedel mot migrän!!!! punkt.
  (en kall handduk mot pannan och halvsittläge i soffan under tiden den får verka gör bara saken ännu bättre)

  krya på dig!

 2. Huvvaligen! Funderar också som Hanna om det kan vara våren som förvärrar det hela?

  Jag däckade förra våren med hemsk migrän. Fick då allergitabletter, diklofenaktabletter o koffeintabletter av min läkare. Diklofenak mot migrän, koffein för att få extra skjuts på diklofenaken och så allergitabletter mot det som hon trodde förvärrade migränen, dvs våren. Funkade för mig.

  Men, säger inte vårdgarantin att man alltid ska få kontakt med sin vårdcentral samma dag som man ringer? Filippa har nog inte det problemet. Hon har säkert ett eget liten guld-kö…

  1. Åh, då vet du Ewa. Jamen orka med vårdgarantin. Jag fick kontakt till slut, fick en tid imorgon och sen ringde de en timme senare och ställde in tiden och kunde inte ge mig en ny… Orkar inte bry mig längre, jag får väl hanka mig fram. Filippa står i alla fall inte högt på min lista, hon är ansvarig för mycket skit i min kommun.

 3. Kan det vara pollen? Själv hade jag några år där jag fick migrän av solen. Enda sättet att slippa migrän var att gå ut med solglasögon och keps. Inget sol fick snika in någonstans, så jag såg lite galen ut. Men som sagt, enda sättet. Hata migrän!

  1. Tack Hanna, kanske det är pollen-relaterat då? Inte tänkt på det. Hata migrän. Och Filippa Reinfeldt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *