Posy Simmonds och Julien Neel

Har egentligen inte tid att blogga.
Verkligen inte tid.
Jag ”redigerar”.
Och med ”redigerar” menar jag att jag sliter upp hela jävla skitbygget mitt i, skriver åtta nya kapitel mitt i, och bryter ihop timvis.
Jag har med andra ord jättekul.

Om jag inte envisades med att festa skulle jag förmodligen hinna finfint.

Men festar gör jag.

I torsdags hann jag med två mingel. (Mia: men jag redigerade på pendeln och på bussen. Och kan eventuellt lite senare ha suttit och viftat med mina manuspapper i en soffa när jag drack bubbel och hojtat: det här är en sexsceeeeen. Väldigt mörkt och dystert och författaraktigt. Kreddigt på nåt vis)

Men.

I helgen pågår en seriefestival i Stockholm. Med anledning av den bjöds på premiärmingel på Bistro Barbro med celebert besök, serieförfattarna Posy Simmonds (Storbritannien) och Julien Neel (Frankrike).

Det var JÄTTETREVLIGT!

Posy Simmonds var en gudomlig kvinna med humor och geni.
Julien Neel var en charmerande fransman med keps. Journalisten Anina Rabe höll i diskussionen.
Och maten var helt enastående.
Hett tips att gå till Bistro Barbro och äta.

Vi var ett gäng bloggare och kvällen var en pärla, en sån där grej man går på utan några särskilda förväntningar och sen blir alldeles varm av.

Den förtjänar ett eget blogginlägg och det fick den just.

Snart kommer MIN rapport från Pernilla Alms releasefest.
Men först: åtta ett kapitel till.

Hörs!

Posy Simmonds signerar en bok till DIG Amanda Hellberg!
Förläggaren Lisa Wibom (Wibom Books) och Julien Neel, författare till succéböckerna om Lou.
Moi et Linda Skugge
Susanne Boll och Lina Forss
Eva från Boktokig, Julia Skott, Anina Rabe, Ewa Swedenmark, Unni Drougge och en massa fler människor.

5 thoughts on “Posy Simmonds och Julien Neel

    1. MPG: som av en händelse diskuterades just fantastiska bröst i samband med den episka 26/4. Jag vill även minnas att jag har en finfin högupplöst bild med de mest – eh – framträdande delarna av Susannes bröstkorg. Men, jag tror jag väntar med publicering av den och istället dystert betraktar mina platta hängtuttar och önskar att någon tyckte de var fantastiska, de också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *