5 thoughts on “En dag på förlaget

  1. I dag landade ett signerat ex av ”De skandalösa” i min brevlåda. Förutom att jag är sjukt förvirrad (vad har jag gjort för att förtjäna detta fina exemplar?) blev jag väldigt glad. Min midsommarläsning är räddad!! Tack för fina böcker! Och jag måste bara fråga: Wadenstierna, är det Vadstena som menas? :) Oavsett kommer en recension att dyka upp på min blogg inom några veckor.

    Glad midsommar,
    mvh
    Sara

    1. Sara, jag läste din blogg och kände att jag ville skicka en bok, kul att du blev glad. Wadenstierna är ett påhittat sagoslott med inspiration av två vita slott jag alltid älskat – Läckö slott och Skokloster. Det sistnämnda är med i min boktrailer. Glad midsommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *