Världens bästa kladdkakor!

Åh!
Jag säger bara ååååååååh!

Den här boken.
De här recepten.

Jag tror jag dööööööör.

Den. Är. Underbar.

Recepten.
R-E-C-E-P-T-E-N

Tänk allt det godaste du vet, alla goda saker, choklad, nutella, jordnötsmör, dulce de leche, lemon curd, hallon, maränger och ta gånger hundra så har du den här boken.

Och bilderna! De är helt makalösa!

Ja, det här är helt enkelt den optimala ultimata superduperkladdkakekokboken.

Jag fick även den stora glädjen att ställa några helt random frågor till dessa kvinnor, Emma Hamberg och Anette Rosvall, som jag följt och beundrat sedan jag fastnade i deras Matmorseblogg (jag hade en bloggperiod när jag lagade mat som en galning, bland annat deras recept, minns ni?)

Nåt jag alltid undrat: vem äter allt ni bakar/lagar?
Tyvärr äter vi det allra mesta ha ha. Och det vi inte orkar äta skeppar vi iväg till grannar, vänner, släktingar, i princip alla vi möter under bakningsperioder får med sig kakor. Vare sig de vill eller ej…

Om jag vill prova ett recept i boken – vilket ska jag börja med? Inte att det går att välja, men vilket är ni lixom mest nöjda med? Just idag?
Åh herregud vad svårt… Jag tycker du ska göra som kakmonstret – baka alla kakor! Men börja med Lasse Lemon om du gillar lakrits. Den är så himla god och ny! Du kommer känna dig proffsig och peppad och efter det kan ingen stoppa dig.

Har ni något nytt projekt ihop på gång?
Vi har alltid grejer på gång! Men vi kan inte säga mer än så just nu…. Men Emma kommer ut med boken Rosengädda 2 nu, gör Gokväll på SVT och Anette bakar för fullt för sin nya bakbok… Och så bloggar vi båda två.

Har ni någon blogg ni vill tipsa om?
Vi kanske kan passa på att tipsa om våra egna bloggar för en gångs skull?

Vi glömmer alltid det:
Emmas blogg
Anettes blogg

Till sist – har ni något ”mat-motto”?
Evigt matmotto: njut! Njut, njut, njut! Så fort du får tillfälle och lust. Detta gäller inte bara mat – utan hela livet.

Tack finingar!

Stor kram och lycka till med boklansering och alla andra projekt!

Nu ska jag baka. Hurra!

 

bokbildkakbild

Foto: Jenny Grimsgård
Foto: Jenny Grimsgård

 

2 thoughts on “Världens bästa kladdkakor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *