#EBBAKITTY

Idag tittar jag på en Tvodd.

Med Ebba von Sydow och Kitty Jutbring

Intressant och lågmält om saker som provocerar.

Ebba är ju en favorit sen länge, Kitty är en ny bekantskap för mig.

Idag om vikt.

Och Ebba: jag ÄLSKAR din storlek – ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR, den är PERFEKT. Du är så jävla bäst. Och jag dööör om du slutar vara så stolt över dig själv, över din insats, över DIG SJÄLV, över ditt jobb.

Du är en förebild för mig – HÖR DU DET!?

Ebbas blogg hittar ni här.
Kittys här.

Älskar kvinnor som tar plats, både fysiskt och mentalt, som resonerar, som fokuserar på samtal.

Nu tittar ni, lyssnar och pepprar dem med nätkärlek.

Tips på saker som provocerar: att säga hen.

(Jag försöker verkligen här att inte säga något negativt om manliga pod-duos, men fler kvinnliga tvodd-duos, det kan BARA göra världen bättre.)

8 thoughts on “#EBBAKITTY

  1. Tips på saker som provocerar: äldre kvinnor som inte vill se ut och uppföra sig som äldre kvinnor. Detta provocerar iaf andra äldre kvinnor. Jag är 64 och skulle väldigt gärna hitta en stil liknande Kitty eller Sofi Oksanen. Herregud vad jag skulle provocera då!

  2. Jättebra att ni tar upp detta. Det är dags att sluta kroppsfixera hela tiden i alla sammanhang. Jobba på att vara nöjd med dig själv!
    Margareta

  3. Vilken BRA länk, tack Simona! Underbara kvinnor som kompletterar varann väldigt bra. N undrar jag bara – hur får man reda på när nästa tvod kommer? Det gick inte att prenumerera vad jag kunde se? Vill inte missa kommande inslag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *