Stora Ljudbokspriset och TÄVLING!

Tävlingen är avslutad Tävlingen är avslutad Tävlingen är avslutad Tävlingen är avslutad Tävlingen är avslutad

Känner mig en smula ambivalent.
Gillar inte det här med tävlingar på nätet där flest klick vinner.
VARFÖR ska den som har mest kompisar på Facebook vinna?
Eller den som har mest energi att kampanja?

Så det tänker jag inte göra.
Men jag kan INFORMERA er om att, tillsammans med många andra fina romaner, så är En enda natt nominerad till ”Stora Ljudbokspriset”.

Det är som sagt många bra romaner med.
MEN.

Julia Dufvenius som är så nära perfektion man kan komma i min värld har läst in En enda natt och hon är värd alla röster hon kan få.

Tycker jag.

Mer info här.

Jag har för övrigt tre ljudböcker med En enda natt hemma som jag tänkte lotta ut.

Så, ni kan väl rösta först, kommentera här sen och så är ni med i tävlingen.
Skriv om du vill ha CD eller Mp3-format.

(Och nej, man måste inte rösta först, not at all, det är inte så jag jobbar)

Jag drar tre vinnare redan ikväll, och skickar iväg imorgon så kan man ha den som julklapp.

På det viset premierar jag mina mest trogna bloggläsare.

Because I löööv ju.

Ho ho ho.

bild 2

17 thoughts on “Stora Ljudbokspriset och TÄVLING!

 1. Hej Simona!
  Jag absolut älskar dina tidigare böcker och denna bok var verkligen inget undantag. Den var helt enkel fantastisk! Skulle jättegärna vilja ha den i mp3-format

 2. Åh!
  Självklart har jag röstat….och det skulle jag ju ha gjort en ändå MEN tävlingsmänniskan
  i mig vaknade nu och blev vääääldigt glad ;)
  Skulle jag vinna önskar jag i mp3 ( har aldrig prövat det, så ”En enda natt” får gärna bli
  min första :)

 3. I would lööööv to win! Mp3! Jag är mammaledig och är ute och går och går och går så att lillan, som bara verkar kunna sova i en rullande vagn, får sova. Jag har plöjt många ljudböcker i år under promenaderna, och jag är just nu på jakt efter en ny. Jag har läst Romance, länge, och alla dina böcker, men har haft en romancesvacka ett tag. Just nu längtar jag efter en romance som kan få känslorna och fantasin att svalla. Det kan jag lova dig behövs mellan blöjbyten, grötmicrande, viktångest, glåmighet, sömnlöshet, bebisgos och allt annat som tillhör bubblan när man är föräldraledig. Kram och God Jul!

 4. Oh Tänk att få denna bok i sina händer. Jag tänkte köpa den till meig själv efter jul. Tycker jag är värd det efter helger med min gamla pappa, mina syskon med familjer + min mans vuxna döttrar med familjer.+ egna familjen. Tänk på mina ben/fötter den 28/12 med denna CD-bok. HOPPAS. Kram Anki

 5. Vilken grej! Grattis till nominering! Klart jag röstar!

  Ljudboken (i CD-format) skulle vara p e r f e k t att ge till min svägerska i julklapp. Hon har dyslexi men ändå har läst dina historiska romance i ”fysisk form”. Med en ljudbok kanske jag kan locka henne att läsa en nutidsroman… :)

  Kram!
  /Anna

 6. Ord, ord och ord. Det, och några statistiska analyser är allt som snurrar i min skalle. Jag går efter jul in i en intensiv slutfas i mitt avhandlingsarbete och 4½ års forskning ska sammanfattas och packeteras. Tänk vad ljuvligt det vore att under den dagliga bilturen mellan (för)skolelämningarna och högskolan få ta en paus från sina egna ord och få njuta av att lyssna på dina meningar och din berättelse! Att få lyssna på ord som handlar om något helt annat än de som jag försöker sätta ihop. Om jag skulle ha turen att vinna önskar jag mig din härliga bok i CD-format.
  God Jul!

 7. Jag behöver allt för att motionera mera- en ljudbok måste ju vara perfekt till det! Och då skulle det ju vara bra att börja med ”En enda natt” som jag redan vet att jag gillar!

 8. Självklart röstat på ”En enda natt”. ÄLSKADE den som ljudbok och håller med att Julia Dufvenius gjorde ett magnifikt jobb med den. Tycker det är bra att du tipsar, hur skulle vi annars veta att tävlingen pågick?! Har för övrigt haft just ”En enda natt” som årets julklapp till mina vänner i år, då jag tyckte den var så hänförande underhållande. Synd bara att du inte varit upp i Norrland något så man kunnat få dem signerade… Skulle jag vinna en ljudbok från dig, så önskar jag den i CD format. Vet precis vem som skulle få njuta av den julklappen! =)
  Nu bara hålla tummarna!

  Kram
  Christina

 9. Hej min favorit-Simona!
  Jag veeet att man inte behövde rösta, men nu har jag såklart gjort det! För att boken är så HIMLA bra! Jag skulle gärna vilja vinna den i mp3-format.
  Kram och God Jul! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *